foto.jpg
foto_1.jpg
foto_2.jpg
foto_3.jpg
De toiletten van Pathe Schouwburgplein waren na 20 jaar intensief gebruik toe aan een grondige renovatie. We hebben gebruik makend van de oorspronkelijke uitstraling en materialisatie een nieuw ontwerp gemaak. In de beperkte die er was ruimte hebben we nissen gemaakt voor wastafel meubels en gekozen voor een zorvuldige uniforme uitstraling van de deuren en wanden.
locatie:Rotterdam oppervlakte:72 m2opdrachtgever:Pathe Theatres bv
Epicurus Development bv
fase:gerealiseerd
opgeleverd: apr 2016

Oplevering Toiletten

16 dec 2015

Als tweede onderdeel van de renovatie van Pathe Schouwbrugplein is het eerste deel van de gerenoveerde toiletten in gebruik genomen. De toiletten zijn gerenoveerd met het bestaande ontwerp als uitgangspunt voorzien van een frisse en gebruiksvriendelijke look.